top of page

Acerca de

Alternativ completează aici formularul pentru a putea începe:

Pasul 1. Alege clubul pentru care dorești oferta:
Pasul 2. Alege pachetul dorit:
Mulțumim! Iti trimitem oferta potrivită pentru nevoile tale, pe email, in cel mai scurt timp.

Schimbările mari apar când alimentația echilibrată și sesiunile de sport se îmbină armonios🧡

Nutriționistul EnerGym Center, Oana Mocanu, recomandă mese complete și echilibrate, conținând toți nutrienții: proteine, carbohidrați și grăsimi.


Programează acum consultația ta de nutriție gratuita la 

 +40 744 619 658 

sau 

contact04@energymcenter.ro

White Sheet

Eliza și-a atins obiectivele parcurgând planul de nutriție alături de specialistul nutriționist și dieteticean EnerGym Center.

Înainte și după 4 săptămâni de la începerea Planului de Nutriție și a antrenamentelor    recomandate.

"Teoria despre nutritie o știam, însă punerea în practică este extem de grea, aici a intervenit Oana. M-a ajutat să înțeleg că legumele și fructele sunt bune, dar am nevoie de proteine pentru a mă contura și a scăpa de “pufoșenie”. 

Bonus: am renunțat ușor la dulciuri!

Planul nutrițional personalizat a fost stabilit după criterii bine definite: s-a bazat atât pe preferințele mele în materie de alimente, cât și pe rezultatele analizelor.

Spre surprinderea mea, am descoperit noi combinații foarte gustoase și sățioase, care m-au ajutat să scap de kilogramele în plus, să mă mențin în formă și am învățat să mănânc mai sănătos.

Pentru a vedea ceva rezultate, trebuie să experimentezi și să faci doar ce este potrivit pentru tine, nu să faci greșeala de a copia programul altora. Ceea ce pentru alții poate fi extrem de bun, pentru tine poate fi distructiv.

La rândul meu, am dat dovadă de seriozitate, disciplină și am fost o prezență constantă și la antrenamente, iar rezultatele nu au întârziat să apară.

În urmă cu 4 săptămâni eram pufoasă, la final de program sunt foarte mulțumită de rezultate! (și mai ușoară cu 2.8 kg). Am înțeles că sala, fără o alimentație corespunzătoare și odihnă, nu ajută la nimic.

A fost o plăcere să colaborăm. Sfarurile și ideile pe care le-am primit, au fost de mare ajutor. Am reușit să-mi schimb stilul de viață și să îl mențin în ritmul ăsta.

Ca un bonus, în urma practicării activităților fizice, am observat o îmbunătățire a posturii.

Mulțumesc pentru susținerea, perseverența și insistența Oanei de a trăi mai bine, cu mai multă energie, cu o stare de sănătate bună și un tonus muscular extraordinar!"

bottom of page