top of page
Handshake

Împreună cu partenerii noștri Expodom

Expodom_logo_romanian_version.png
Energym Logo.png

Ne extindem orizonturile prin colaborarea cu Expodom, un furnizor de top de corturi metalice, pavilioane portabile și soluții complete pentru evenimente. Această colaborare strategică va oferi Energym Center flexibilitatea și spațiul suplimentar necesar pentru a găzdui o gamă și mai largă de evenimente, de la competiții sportive intense la festivaluri vibrante.

Corturi metalice robuste și durabile:

Expodom oferă o gamă largă de corturi metalice concepute pentru a rezista la intemperii și a oferi un spațiu sigur și confortabil pentru orice tip de eveniment. Structura metalică robustă a corturilor asigură stabilitate și durabilitate, în timp ce prelata impermeabilă protejează împotriva ploii, soarelui și vântului. Corturile metalice de la Expodom pot fi configurate în diverse dimensiuni și forme pentru a se potrivi nevoilor specifice ale fiecărui eveniment.

Pavilioane portabile pentru o varietate de utilizări:

Pe lângă corturile metalice, Expodom oferă și o gamă largă de pavilioane portabile care pot fi utilizate pentru diverse scopuri, de la spații de depozitare la zone de recepție. Pavilioanele portabile sunt ușor de montat și demontat, ceea ce le face ideale pentru evenimente temporare sau pentru a extinde spațiul existent.

Soluții complete pentru evenimente:

Expodom nu oferă doar corturi și pavilioane, ci și o gamă completă de soluții pentru evenimente. Echipa experimentată de la Expodom poate colabora cu Energym Center pentru a planifica și organiza evenimente memorabile, de la mic la mare.

bottom of page